Dagbok

23.mai-15

Emma har fått valpene sine :-)


Valp nr.1 Blenheim tispe 198 gram

Valp nr.2 Tricolor Tispe 159 gram

Valp nr.3 Blenheim gutt 165 gram

Valp nr.4 Tricolor gutt 145 gram


30.april-15

Emma var til ultralyd i går. Veterinæren kunne se 4 valper, men kan være flere :-)

Valpefødsel rundt den 25.mai. Gleder meg veldig for det er en spennende kombinasjon. Var i Stockholm å parret henne med en høyt premiert hanne. Er veldig spent på hva som kommer av både kjønn og farge :-) Ser virkelig fram til dette for nå har jeg ikke hatt noe cavalierkull siden i 2012.

16.mars-2014

Emma - Løpetid den 16.februar-13 (Inseminert den 1.mars), skal til ultralyd den 27.mars :-)

Prada - Løpetid den 1.mars (Sendte henne til mamma den 15.mars siden hun da hadde kommet i stådagene.

Skulle hente hjem Iza, men oppdaget at hun også hadde fått løpetid enten 14-15.mars så hun ble igjen hos mamma.

Har vært så heldig å fått låne en cavaliergutt fra kennel Cavanzas i Sverige. Han skal bo hos meg en periode hvor jeg skal prøve å stille han frem til NO UCH. Planen er å levere han tilbake på Dogs4all på Lillestrøm i november. Krysser fingrene for mange gode plasseringer i mens han er i Norge :-)

Lager en egen side til Dixon hvor en kan følge med :-)

14.januar-2014

Vil ønske alle sammen ett riktig godt nyttår. Mye har skjedd i det siste. Etter mye grubling så  har æ bestemt meg for å selge noen av hundene. Så no har Max og Armani fått seg nye hjem. Vil ønske de lykke til i sitt nye hjem :-)
Var ett veldig vanskelig valg å selge Armani, men har funnet ett kjempe bra hjem til han og han blir boende rett i nærheten av kullsøstra Luna (L`a-zuma`s Coco Chanel). Prada savner babyen sin, men det går nok bra etter hvert. Ellers så planlegger æ cavalierkull på Emma når hun får løpetid. Gleder meg til dette kullet for det er en veldig spennende kombinasjon som jeg håper gir mange lovende valper til utstilling.
Ellers så ser æ bare fram til utstillingssesongen starter igjen. Gleder meg til å stille Iza og Prada og kansje ett nytt familiemedlem etter hvert :-)

12.Oktober-2013

Har hatt en veldig travel sommer med mange utstillingsturer. Jeg har vært i Skjomen, Tromsø, Bodø, Svolvær, Piteå, Leknes og Mosjøen. Har fått stillt Armani på mange valpeshow med gode resultater. Han lå ei stund på mestvinnerlista til Norsk Shih Tzu klubb. Da han var 6 mnd dro jeg til til Piteå å stillte han på Internasjonal utstilling. Han var da den yngste ut av alle valpene og hadde minst pels, men han ble BEST I RASE :-) Er kjempe stolt av gutten. Ser ut til å trives i ringen. Har også fått tilbake melding fra Finland om at Kenzo (L`a-zuma`s Valentino) har blitt plassert som BEST I RASE i både Finland og Estonia. Blir spennende å fålge guttene videre :-) Emma har oppnådd 3 Res.cert i løpet av denne sesongen og Iza som ikke er stillt så mye har fått CK. Hun er treg i utviklinga, men tror hun kommer til å gjøre det bra etter hvert. Prada som ikke har vært i ringen på over 2 år fikk CK på sin første utstilling på Leknes. Vældig stolt av alle hundene mine. Vi har 2 utstillinga igjen i år. Vi skal til Orkanger i neste måned. Da skal æ stille Armani og Iza. Det blir Armani si første utstilling som junior. Tenkte det kunne være greit å stille han en gang før vi skal til Lillestrøm. Har jo vært ei stund siden sist vi var på utstilling no.

3.juni-2013

Har hatt det heftig etter nyttår med valpekull. Nå har alle valpene utenom Armani flyttet. Theo (Diesel) og Ralph bor i Harstad, Luna (Chanel) i Narvik og Kenzo (Valentino) i Finland. Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg kommer til å selge Armani eller ikke. Har meldt han på en del valpeshow. Vi var på Rallarutstillingen i Skjomen forrige helg. Da ble han plassert som 2.BHK på lørdag og BIM valp på søndagen med fine kritikker. Artig å stille eget oppdrett. Ser ut til at æ snart får stilt hu Prada også. Ser fram til det :-) Neste helg drar vi til Tromsø. Da skal jeg stille Lucas, Emma og Armani. Så skal vi på utstilling i Bodø. Der skal æ stille Max på lørdag og Emma på søndag og Armani begge dagene. Svolvær helga etter. Da skal æ stille Emma og Armani. Så skal vi til Piteå helga etter hvor jeg skal stille Armani, Emma og Max. Vi har en travel tid i møte med mye kjøring. Når vi er ferdig med disse utstillingene så blir det ikke noe før på Leknes i begynnelsen av august. Må fordele det litt for det blir dyrt å stille mange hunder. Skal konsentrere meg om Emma siden jeg har planer om kull til vinteren. Vil få mest mulig premiering av henne.
Ellers så har nå Heidi så langt beholdt black/tan valpene Lexi og Elmer. Blir spennende å se hvordan de utvikler seg :-) De skal stille på sine første valpeshow i Bodø og Svolvær.

8.mars-2013

Mye har skjedd i det siste. Tara og Max fikk valpene sine den 31.januar. Det kom 1 B/T hanne, 1 B/T tispe og 2 ruby tisper. De er nå blitt 5 uka gammel. Blir veldig spennende å følge med tispen som Heidi beholder :-)
Ellers så har æ vært igjennom en tøff periode hvor jeg måtte ta en hard avgjørels som jeg måtte ta. Ikke noen vei utenom. Jeg ble nøtt å avlive den sort/hvite tispevalpen Gucci. Jeg var knust, men var ikke noe annet en kunne gjøre. Begge hoftene var utav ledd og knærne var kraftig deformerte. Ingenting veterinæren kunne gjøre så han anbefallte avlivning. De andre valpene har nå blitt 9 uka å er leveringsklare. Den første reiser i morgen. Og så kjører æ til Arvidsjaur i Sverige å leverer Valentino neste helg. Han flytter til Helsinki, Finland. Håper å finne hjem til de andre også. Det er jo det beste om de kommer til sine nye hjem tidligst mulig.Blir nok godt for Prada å slippe valpene for hun er sliten. Ikke så rart med 6 valper. Mye arbeid.
Iza har feiret sin første bursdag. Er veldig spent på denne frøkena om dommeran liker henne for hun er ikke store frøkena. Og så feira Prada sin 4 årsdag forrige helg.

10.januar-2013

Mye har skjedd i det siste. Prada fikk valpene sine den 2.januar.  Hun var så sliten å hadde hatt vea i ca. 1 døgn. Da hun begynte å få pressria uten at vannet hadde gått ble jeg urolig. Så jeg ringte dyrlegevakta for å høre siden både mor og bestemor til Prada hadde kompliserte fødsler. Hun mente at jeg ikke burde vente til klinikken åpnet å vi dro ned på Bodø dyreklinikk til kl.07. Første valpen var allerede på vei ut da. Siden Prada var så mager ettersom hun hadde pisevegring under drektigheten så ville dyrlegen legge henne på drypp. Prada var ikke dehydrert for hun har vært flink til å drikke selv om hun ikke spiste. Da hun hadde ordnet med dryppet tok hun rtg for å finne ut hvor mange valper det var. Fant da ut at det var enda 5 valper i magen hennes. Ble litt overasket siden ultralyden viste 4 valper, men det kunne være flere.

Gucci        - 210gr - Sort/hvit       - 07.00
Armani      - 220gr - Gylden/hvit  - 07.50
Ralph        - 230gr - Gylden/hvit  - 09.00
Chanel      - 200gr - Gylden/hvit  - 09.11
Valentino  - 220gr - Sort/hvit      - 10.08
Diesel        - 220gr - Gylden/hvit - 11.15

På lørdagen den 5/1 ble jeg nødt til å dra til dyrlegen med Prada som hadde feber på 40,3. Hun hadde jurbetennelse i en av de øverste pattene som ikke hadde kommet ut. Jeg fikk beskjed å masere å vaske så fikk jeg antibiotika som hun skulle ta i 7 dager. Hun er mye bedre nå med temp. på ca. 38 grader.

Onsdag den 3/1 var vi til ultralyd med Tara. Hun er innsiminert med min Max. Vi fikk beskjed om at det var minst 4 valper. Blir spennende å se om det stemmer når vi skal til rtg ca. 1 uke før fødsel :-)
Håper virkelig det kommer noen fine tisper som Heidi har å velge blandt :-)

28.desember-2012

Venter fortatt på valpene til Prada. Hun er på dag 58 fra 1.parring. Hun er veldig urolig på natta, men det er jo ikke rart hun er jo trill rund. Er vel ubehagelig å ligge i de fleste stillingan. Har målt temperaturen hennes. I går morrest var den 7,8 grader og i morrest var den 7,1 grader og i kveld 7,9 grader

27.desember -2012

Emma fikk si andre løpetid i dag.

26.desember-2012

Ikke lenge igjen nå til Prada skal ha valpene sine. Er så utrolig spent på hva som kommer av tisper og hanner. Så blir det spennende å se hvilken farge valpene har. Jeg ser for meg at det kommer både sort/hvit og gylden/hvit etter hva jeg har lært på oppdretterkurs. Prada har no fått igjen matlysten så det er godt å se at hun spiser :-) Hun er bra stor no, sover veldig mye. Håper det ikke blir noe fødsel før tidligst fredag. Hun er på dag 56 nå.

Gleder meg til vi skal på ultralyd med Tara som er parret med min Max. Har en god følelse på at hun er drektig. Ser frem til valper da i begynnelsen av februar 2013.

Ellers så har æ fått registrert kennelen min inne på www.nstk.no  sin hjemmeside.

4.desember-2012

Prada er no i sin 5 svangerskapsuke. Har hatt problemer med å få henne til å spise. Vært veldig bekymret for i verstefall så kan hun jo miste valpene.
I går var jeg å kjøpte Royal Canin sin Startermoose. Fylte en sprøyte med moosen å sprøyta i munnen hennes. Hun syntes det var veldig godt så hun fikk litt mer. Når æ så hun spiste maten hadde jeg litt på ett fat. Hun spiste det. Senere på kvelden så matet jeg henne som en baby med skje. Hun var veldig fling. spiste opp det som var i boksen. Litt senere så satt hun å bjeffet på kjøkkengulvet. Da var æ å åpnet den andre boksen å ga henne noen skjeer med mat. Ble så utrolig lettet da jeg endelig fikk henne til å spise noe. I morrest så spiste hun ca. 1/2 boks. Må ut å kjøpe mere i dag. Jeg er bare glad så lenge jeg får henne til å spise :-)
Ellers så er det ikke mange dager til Lucas blir pappa for 3 gang. Er så spent på hva som kommer der. Håper virkelig det kommer ei nydelig tispe til Elsa :-)
Heidi og jeg har no prøvd å få parret Tara med Max, men ikke enkelt for oss som ikke har vært med på ei parring og hundene er jo også uerfaren. Mulig vi må søke hjelp hos dyrlegene. Det ordner seg sikkert :-)
Ser frem til cavaliertreff i Austvika på søndagen. Da skal det være nissefest. Det blir kos. Må vel få skaffet meg noen vedkubber siden vi skal grille. Håper på litt mildere vær slik at vi ikke frysser ihjel. Må nok gå til innkjøp av varmekjeldress.

21.november-2012

Tara har fått løpetid (19-20/11-12).

Så no går jeg bare i spenning på om det blir noen parring. Heidi jeg håper det :-)
Skal dra til Tverlandet å hente hjem han Max i dag som kansje blir partneren til Tara. Han må få seg ett bad. Så da bytter jeg hund med mamma. Veldig greit for begge er jo mine.
Ikke lenge ighen no til Lucas blir pappa igjen. Det blir vel fødsel ca. uke 50.  Det er no 3 uka siden Prada ble parret. Bare ei uke igjen til vi skal til ultralyd. Ser veldig fram til det. Har stor tro på at hun er drektig. Veldig rolig, kosete og kvalm. Hun er som regel flink til å spise maten sin. Hvis hun ikke spiser frokost så spiser hun 2 måltid senere på dagen. Tror jeg skal ta meg en tur innom å veie henne i dag. Er så spent på om hun har lagt på seg mere.

16.november-2012

Gratulere med dagen til go`gutten <3<3<3 Lucas <3<3<3
som fyller 3 år i dag. Er så utrolig glad i deg. Ser frem til mange år sammen med deg.
Ellers så planlegger jeg mitt aller første shih Tzu kull. Har vært å parret Prada hos kennel Hin Chen. Skal til ultralyd den 28.nov. Ser veldig frem til det. Har veldig stor tro på dette kullet. Planen er å beholde en valp hvis det kommer en sort/hvit tispe til meg.
Hvis alt går som planlagt så blir det valper i slutten av desember :-)
Veldig spennende kombinasjon. Se under planlagte kull.

Prada fikk løpetid den 20.november-2012

15.oktober-2012

Lenge siden sist no. Har skjedd mye i det siste. Vi har vært på utrolig mange utstillinga i år. Har ikke vært så mye hjemme i sommer. Alt er bra med alle hundene. Savner Athena. Tror det blir ett besøk før vinteren. Må jo se hvordan hun har det. I morgen skal jeg til veterinæren med hu Prada. Må ha en helsesjekk på henne siden jeg planlegger kull på henne ved neste løpetid som er nært forestående. Har funnet en lekker Shih Tzu gutt til henne. Ellers så har han Lucas vært på parringsoppdrag på Leknes. Han dro på tirsdagen. Edvin var i Bodø på kurs så det kunne ikke blitt bedre. 1.parring av Aimabel`s Cheri ble den 11.oktober. Det ble utført 3 parringer og jeg fikk hjem han Lucas i går kveld. Blir en spennende tid fremover. Håper virkelig det blir valper dær :-)

5.juli-2012

Jeg passer no hundene til venninna mi Heidi for tiden. Huset fullt av hunder, men det er no bare koselig.
Vi konsentrerer oss om å få inn mest mulig morsjon siden vi skal til Sverige på utstilling neste helg så blir Leknes i begynnelsen av august. Har vært oppe i marka å gått noen turer og det har julpet enormt. Lucas har vært oppe i 10,8 kg på det tyngste, men har nå fått han ned på 9,7 kg. Nå ser han fin ut, men vil ha han ned litt til. Det eneste han får trekk på utstilling for er at han virker tung. DEt har jeg selv merket siden han bruker å ha ganske elegante bevegelser så nå mått vi gjøre noe med det. Litt rart å gå oppe i lysløypa igjen  etter nesten 3 år. Brukte å gå ofte turer der da jeg hadde Marco, men etter jeg mistet han har jeg ikke orket tanken på å gå uten han og hadde da ingen jeg kunne gå tur med pga pels og Athena har aldrig vært noe turhund. Liker heller å ligge på sofan eller bare ta en liten rusletur.
Jeg må si jeg er stolt av lille Iza. Hun får være med på turene i marka. Hun er like aktiv som de voksne og da er vi ute i ca. 2 timer. Veldig bratt terreng så det er god morsjon for hundene som springer fram og tilbake 100 ganger. Litt fram og så kommer de for å se etter meg 🙂 De får jo brukt kroppen på en helt annen måte når de får springe løs. Blir nok av turene i bånd på flat mark. Merker selv at det er bedre å gå i marka. Bruker andre muskler som har ligget i dvale.
Gleder meg til neste helg. Det blir jo Iza sitt første valpeshow. Er jo så spente på hva dommerne synes om henne. Fikk PMene i går så da er alt under kontroll😀
Iza gikk for første gang tur med halsbånd i går. Var litt spent på om hun ville gå orntlig så jeg tok med selen for sikkerhet skyld, men hun var utrolig flink. Skulle tro hun alltid hadde brukt halsbånd. Greit at hun får brukt halsbånd i tiden fram til utstillingene slik at det blir lettere å få henne til å gå fint i utstillingsbåndet.

7.juni-2012

Da var vi kommet hjem fra Drammen. Har hatt en trivelig tur sammen med Heidi. Jeg stillte Lucas og Emma. Var kjempe trivelig å få hilse på Joel og Andreas Lantz igjen og så var vi så heldige å få hilse på 3 av Emma sine kull søsken og Emmas mamma Esther🙂
Resultatene og kritikkene fra utstillingen finnes på egne sider.

Emma fikk si første løpetid den 3/6-4/6. Skal bli en trivelig tur til Mo i helga med begge guttene og ei høy løpsk tispe. Vi skal bo på hytte så guttene må nok belage seg på å overnatte i bilen. Blir da mindre stress på alle sammen.

Ser også frem til helga. Trippel utstilling. Ser veldig frem til det. Skal da stille Emma, Lucas og Max. Neste helg er det trippel utstilling i Bodø. Mye som skjer fremover.

Har no også fått bestillt kennelopphold for Lucas og Max til i September når Lena, mamma og æ drar på ferie til Kreta i 14 daga. Gleder oss kjempe mye😎

24.mai-2012

Tenk i dag er min nydelige Emma 9 mnd. Ser veldig frem til å stille henne som junior. Første utstillingen blir neste helg på NKK Drammen. Skal da også stille Lucas. Ser frem til å ha fri noen dager og reiser da sammen med min venninne Heidi som skal stille si cavaliertispe Tara.
Mye har hendt i det siste. Athena har flyttet til sitt nye hjem i Beiarn. Har fått beskjed om at de er storfornøyd med frøkena og at det går bare bra. Eneste uvanen hun hadde var jo at hun fikk ligge i møblene hos meg, men ikke hos de.
Forrige helg var vi i Piteå på utstilling. Har aldrig kjørt så langt, men det gikk greit. Glad at jeg ikke skal kjøre alene neste gang. Greit å kunne dele på kjøringa.
Dette var Emmas første og siste valpeshow og hun ble beste tispevalp av 5 :)
Max fikk Excellent, 2.AUKK og Lucas fikk Excellent, 2.AKK. Ganske fornøyd med resultatene, men hadde j forventet at det ble BIR/BIM valp, men siden det ikke ble gitt ut HP til noen av valpene så ble det ikke det. Da vet vi det til en annen gang. Er ikke så greit å kjenne til hvordan det foregår siden jeg ikke har stillt hunder i Sverige tidligere.
Fremover får vi det veldig travelt. Først så drar vi til Drammen neste helg. Helga etter er det trippel utstilling i Mo i Rana hvor jeg skal stille Lucas, Max og Emma. Så helga etter er det trippel utstilling her i Bodø med cavalierspesial. Skal da stille de samme hundene. Gleder meg spesielllt til cavalierspesialen. Har ikke deltat på en slik utstilling tidligere så det blir spennende. Så drar vi til Luleåden 14.juli på Svensk Cavalierspesial. Da skal jeg stille Lucas, Max, Emma og Iza. Den 15.juli er det international utstilling i Piteå. Da skal æ stille Lucas, Max og Emma. Og så skal vi til Leknes første helga i august. Blir sikkert flere, men har ikke noen faste planer enda.

4.mai-2012

Mye har skjedd den siste tiden. Valpene er 9 uka. Miko og Nala har flyttet til sine nye hjem. På søndagen drar Charo til sitt nye hjem i Tromsø. Kommer til å savne den gutten. Godt at ikke alle reiser. Jeg beholder ei nydelig tispe som har fått navnet Iza.  Ser frem til å stille den frøkena. Ellers så har jeg bestemt meg for å sette Athena ut på foravtale. Blir ikke å ha flere kull på henne. Hun kommer til å flytte til Beiarn til ett eldre ektepar som driver med sau. Tror hun kommer til å trives kjempe godt der. Så er det ikke så langt unna slik at vi kan ta oss en dagstur å hilse på henne:-)
Prada har fått løpetid (26/04-12). Kommer ikke til å parre henne før neste løpetid. Er så sliten etter at jeg nettopp har hatt valpekull og så er det jo snart ferie. Passer bedre til vinteren. Blir veldig spennende siden det blir mitt første Shih Tzu kull.
Ellers så har vi begynt med utstillingstrening. Emma er no rar. Vil ikke stille seg opp hvis jeg sier det, men hvis jeg overser henne så står hun kjempe fint:-)
Gleder meg kjempe mye til å dra til Piteå på utstilling om ett par uker..

18.april-2012

Ja, no er det ikke lenge igjen til valpene er leveringsklare. Tenk at de er 7 uka gammel i dag. Tiden flyr. Regner med Miko er den første valpen som blir hentet siden hun skal bo i Bodø, så drar Nala den 27/4 og Charo den 6/5. Charo og Nala skal flytte til Tromsø. De blir faktisk boende kun 2 km unna hverandre så da er det jo mulighet til at de kan treffes:-)
Lille Iza blir boende hos meg. Veldig spent på denne lille frøkena. Blir spennende å se henne i ringen.
Registrert vekt på valpene. Skal innom å få veid de i dag. Da oppdaterer æ siden.

Valpene 6 uka
Charo   1390 gr
Nala      1450 gr
Miko     1370 gr
Iza         1270 gr

Valpene 4 uka
Charo   1010 gr
Nala      1030 gr
Miko      900 gr
Iza          920 gr

Valpene 3 uka
Charo   940 gr
Nala      920 gr
Miko     780 gr
Iza         860 gr

19.mars-2012

Har vært i Harstad i helga på international utstilling. Gikk ikke så bra. Har lagt ut kritikkene for guttene. Hvis en leser gjennom kritikkene til Max så stemmer det ikke så mye med den kritikken han fikk i helga.

Vil no gratulere Lisbeth Bjerkeng v/kennel Små`vennan med NKK Cert på søte Toya. Kjempe artig. Broren til Toya tok hann hund Certet.

Jeg fikk øyenlyst Max. Han er fri for sykdom :-)
Så bare det var jo verdt turen.

Valpene vokser og trives. Har fått opp øyan og begynner å bli mere mobile. Jag skal prøve å få tatt bilder i dag.

5.mars-2012

Nå er valpene blitt 5 døgn gammel. De vokser å trives.

Hannen vekt 422gr
Tispe1 - vekt 345gr
Tispe2 - vekt 439gr
Tispe3 - vekt 343gr

29.februar-2012

På selveste skuddårsdagen fikk Athena og Lucas valpene sine.
Det kom 4 valper. 1 hanne og 3 tisper.
Gutten vekt 299gr kl.19.05 (m/spott)
Tispe1 - vekt 247gr kl.19.25
Tispe2 - vekt 288gr kl. 21.15
Tispe3 - vekt 245gr kl.22.20 (m/spott)

Fødselen startet natt til 29.feruar. Athena hadde ordntlige rier. Satte da for det meste i buret hele natten. Var veldig urolig. Pustet, peset og gravde.

Er veldig lettet over at fødselen gikk så bra etter forrige gangs mareritt.

28.februar-2012

Gentleline`s Forever Faithful "Lucas" ble plassert som nr.16 på mestvinner hannhund. Er sååå utrolig stolt av gutten min:-)

Ellers så går vi no å venter i spenning på forestående valpefødsel.Ikke lenge igjen no. Athena er vel kommet til dag 58 så det kan vel skje når som helst.

Skal få gjordt klart valperommet i dag.

7.februar-2012

Nå går kennel L`A-ZUMA en spennende tid i møte. Athena har vært til ultralyd som viste 3 valper eller flere. Vi får se. Syntes dyrlegen var litt stresset. Tok seg dårlig tid under ultralyden, men det viktigste for meg var jo å få bekreftet om hun var drektig eller ikke.
Athena har allerede fått en liten mage så det blir spennende å se hvor stor hun blir for det er enda 4 uka igjen til termin. Krysser fingrene for at fødselen forløper normalt denne gangen etter det som hendte forrige gang. Var nok den store valpen som stoppet opp fødselen sist.
Athena er sprekere nå en hun var sist. Viser kvalme og det er vist varmt til henne for tiden. Peser mye. Prøver å ta henne med på mest mulig lufteturer. Viktig med mosjon slik at hun får en lettere fødsel.

25.januar-2012

Tenk at vi snart er ferdig med januar. Snakk om tiden går fort. Bare noen dager igjen til vi skal til ultralyd med Athena. Er så spent:-)
Er ganske sikker på at hun er drektig, men vil ha det bekreftet.
Ellers så har jeg meldt meg på Norsk kennel klub sin oppdretterskolens kurs 1 som skal holdes den 3-4.mars i Bodø. Gleder meg kjempe mye for det blir mye kjentsfolk som også skal delta på kurset.Håper jeg kommer meg på kurset. Litt usikkert enda. For hvis Athena skal ha valper så blir det rundt den helga.

5.Januar-2012

Roen har senket seg i hjemmet. Athena er helt på slutten av løpetiden. Lucas begynner å slappe av mere rundt henne. Så da trengte vi ikke å sende gutten til mamma. Tengte det var greit at de fikk litt ro da er det greit å ha en snill mamma som avlaster:-)

4.Januar-2012

I dag har vi også vært hos dyrlegen med Athena og Lucas. Athena ble insiminert for 2.gang så nå krysser vi alt vi har for at det gir resultater. Vi skal til ultralyd den 31.januar. Kjempe spennende tid fremover:-)

2.Januar-2012

I dag har jeg vært på dyreklinikken å fått hun Athena innsiminert:-) Gikk kjempe bra. Hun har enda stådager. Fikk tappet mye sæd fra Lucas.Dyrlegen sa at det var mye til å være en hund av hans størrelse. Ble ei halv stor sprøyte med sæd. Hun sjekket også kvaliteten. Å han hadde kjempe god kvalitet:-) Vi har fått ny time til onsdag. Skal ta ei ny insiminering da. Krysser fingrene for at det gir resultater. Hvis alt klaffer så blir det fødsel i begynnelsen av mars. Vet mere når vi har vært til ultralyd.

1.Januar-2012

Årets første dag. Nyttårsaften gikk greit. Ingen av hundene reagerte på fyrverkeriet. Veldig glad for det. Har hatt en hund som var livredd. Så jeg tenkte mye på alle dyrene som led pga fyrverkeriet.
Vi kom no hjem fra Trondheim i går etter ei trivelig jul sammen med Lena. Har hatt det kjempe fint, men litt stress med ei tispe med løpetid og to hann hunder. Vel, det var Max som var mest tresset. Lucas var så rolig. Vi har ikke fått til noen parring. Lucas er enda ung og lite treffsikker. Så jeg har bestemt meg for å inseminere i morgen. Krysser fingrene for at det ikke er for seint. Så Athena og Lucas har ligget i hvert sitt bur i dag. Han er veldig beskyttende. Hvis jeg har luftet Athena så ligger han å bjeffer. Blir kjempe stresset. Det er stille så lenge hun ligger i buret ved sidenav Lucas. Tar ikke sjansen på at de skal løpe rundt hær i dag siden vi skal inseminere i morgen. Må jo spare på sæden:-)
Emma vokser og trives. Hun er nesten husren. Har ikke gjordt i fra seg inne. Hun er veldig flink å gi beskjed når hun må på do.
Ikke lenge til utstillingssesongen starter her oppe i nord. Gleder meg til å stille hundan:-)

18.desember-2011

Athena fikk løpetid i går så da regner jeg med det blir parring i slutten av desember.

6.oktober-2011

Fikk en trasig melding natt til mandag. Den ene tispevelpen til Lucas og Cherie er død. Kjempe trist. R.I.P<3<3

Denne uka har jeg besøk av Kira, Toya og Tara. Cavalierene til min venninne Heidi som koser seg på Kreta. Ikke noe misunnelig, nei...🙂
Har sendt Lucas gutten til mamma siden Tara har løpetid. Hadde blitt for mye stress å hadd han hjemme.
Jeg fikk en glederlig nyhet i går. Jeg har bestillt meg ny tispe fra Sverige. Nå vet jeg hvem som blir min. Vil ikke si mere før jeg har henta prinsessa😀
Gleder meg utrolig mye til å stille henne. Tenk nå har jeg tre farger, mangler bare en😀
Ellers så driver jeg nå på å tar kjøretimer. Synes det går veldig bra. Gleder meg utrolig mye til jeg kan kjøre til de utstillingene jeg ønsker å delta på. Blir mye lettere. Har jo nå 3 hunder å stille🙂

28.september-2011

Lucas ble pappa til 6 valper den 25/9-11. Kjempe artig, men trist at 2 av valpene var dødfødte. Gratulere til Lucas og Cheri med sine 2 tisper og 2 hann valper. Blir spennende å følge de videre. Håper å se flere i utstillingsringen:-)

I dag er valpene til Esther og Charlie i Sverige 5 uka gammel. Bare 3 uka til jeg drar å henter en av de. Er veldig spent på hvem jeg får med meg hjem. Har ordnet med flybillett så da drar jeg den 21.oktober til Arlanda å henter den nye prinsessa.

Ellers så skal Heidi, Marit, Ellen og jeg dra til Dog 4All på Lillestrøm i slutten av november. Har fått ordnet med billet så no er det bare påmeldingen igjen. Skal få ordnet det når jeg får lønning i oktober. Vi blir å bo i Drammen hos moren til Heidi. Skal bli koselig. Har ikke vært sørpå før annen enn på Gardermoen.
Gleder meg kjempe mye til å stille guttan. Lucas er da åpenklasse å står for championatet og Max stiller som junior. Det blir hans første utstilling som voksen. Blir spennende.

28.juli-2011

Er fortsatt i sjokk etter det som skjedde på Utøya og Regjeringskvartalet. Er ikke til å tro at noen får seg til å gjøre noe så fryktelig. 

Sakte men sikkert ser det ut til at det begynner å komme til normalen nå. 
Livet må gå videre.

Gått å ha noe å se frem mot. Vi skal på hundeutstilling på Leknes neste helg. Gleder meg til å stille guttene alle tre dagene.
Lucas skal på damebesøk på Leknes, så han blir allerede hentet i morgen kveld. Han blir da på Leknes til vi kommer neste torsdag. Får krysse fingrene for ei velykket parring å at det blir mange fine små:-)

27.juni-2011

Har hatt en strålende utstillings helg i Bodø. Lørdag var det Lucas som var først i ringen. Han ble da beste hann hund med CK, Cert og BIR (Best i rase). Så var det Max sin tur i en annen ring. Han stillte mot sin søster Beauty. Han ble da plassert som BIR (Best i rase). Så da skulle plutselig begge guttene inn i finaleringen å konkurere om best i gruppen. Der var Max heldig å bli plassert som BIG3. Fikk da en fin gul rosett. Lucas ble ikke plassert.
Søndag fikk guttene samme plassering utenom at ingen av de ble plassert i gruppa.
Er så utrolig stolte av guttene mine og det er nok oppdretterne også:-)
Nå går jeg bare å gleder meg til helgens utstilling. Da drar Lucas og jeg til Trondheim hvor han skal delta på NKK utstilling (Internasjonal utstilling). Det er 55 Cavalier king Charles spanieler påmeldt så det blir spennende.

20.juni-2011

Lenge siden jeg har skrevet noe nå. Mye som har skjedd siden sist. Har vært til ultralyd med Athena. Hun er desverre ikke drektig, men har bestemt meg for å prøve ved neste løpetid som ventes i november/desember. Ellers så har jeg vært på Støren på utstilling. Ble en del tull lørdag når æ skulle stille Lucas. Dommeren var forsinket med flyet så dømmingen skulle starte kl.12.30. Hadde da god tid siden Prada skulle i en annen ring kl.11. Litt forsinket dær, men da hun var ferdig gikk jeg bort til cavalierringen og da var de ferdig å dømme guttene:-( Jeg ble ganske fortvilet for da hadde de startet ca. 45 min før tiden. Sel ikke sekretæriatet var obs på dette. Jeg fikk da valget om jeg ville ha tilbake pengene eller få en bedømmelse av hunden. Jeg valgte selvfølgelig det siste for jeg hadde jo reist langt for å stille gutten min, men var veldig skuffet for jeg fikk ikke konkurert mot de andre guttene og fikk da ikke noe CK. Lucas fikk Exellent og ble plassert som nr.2 i sin klasse. På søndag ble han 2 bete hann hund med CK og res.cert. Kjempe fornøyd med det:-)
Ellers så skal vi på en del utstillinger fremover. Til helgen er saltenutstillingen hær i Bodø hvor æ skal stille Lucas og Max, helga etter drart æ ned til Trndheim på NKK utstilling med Lucas og så skal æ med guttene til Leknes i begynnelsen av august.
Planlegger også kull på Prada ved neste løpetid i oktober/november. Har funnet en kjempe fin hanne som jeg har vært så heldig å fått låne:-) Så æ har mye å se frem til.

16.mai-2011

Ikke så mye som skjer. Begge tispene er ferdig med løpetiden. Vet ikke om det blir noen valper på Athena siden det ikke ble noe heng. Har bestillt time til ultralyd den 1.juni. Hvis hun er tom så vet jeg ikke om jeg skal parre henne flere ganger. Jeg har vært i kontakt med hun som har ene valpen fra fjorårets kull ang. forvert for Athena.Hun vil gjerne ha henne. Vi får se hvordan det blir:-) Tar stilling til det etter ultralyden.
Ellers går jeg å gleder meg til årets førse utstilling som er Trondheim hundefestival. Er spent på hvor mange som er påmeldt (Cavalier, Shih Tzu). Så har jeg meldt på saltenutstillingen som er den 25-26.juni. Planlegger da å stille Lucas, Max og Prada. Venter på svar om Shih Tzun får gå begge dagene. Håper det:-)

28.april-2011

Fikk en glederlig nyhet i dag. Fikk brev fra NKK om at jeg har fått godkjent kennelnavnet L`A-Zuma.
Passer bra siden Athena skal parres i løpet av de nermeste dagene. Hun er ikke helt klar enda.
Har fått Lucas hjem så nå får vi bare vente å se om det blir noen parring før jeg reisen til Warzsawa (Polen) på søndagen. Hvis ikke må jeg få hjelp fra de som passer hundene:-))

20.april-2011

God påske folkens:-) Skal bli godt med noen daga fri nå. Ser frem til mange gode stunder med hundene.

Lucas og Athena er klargjordt for avl. Har oppdatert sidene deres. Lucas tilbringer påsken i Trondheim. Regner med parring rundt den 28.april.

17.april-2011

Min skjønne Lucas er 17 mnd. gammel i dag.

Athena var til undersøkelse hos dyrlegen i går. Hjerte og partella u.a.
Hun fikk også fjernet tannstein.   Fine hvite tenner no:-))

Hun er klargjordt for avl. Veldig bra siden hun i dag har fått løpetid. Krysser nå fingrene for at Lucas er ok. Han skal til sjekk rett over helga.

15.april-2011

Ja, da er det snart påske. Skal bli godt med noen dager fri. Mamma og Lucas drar no til Trondheim på søndagen. Blir nok koselig for Lena å få besøk:-)
Athena skal til dyrlegen i dag til helsesjekk. Blir spennende. Krysser fingrene for at alt er bra med henne. Altid nervepirrende.
Skal få høre hvordan det går.

8.april-2011

Ser ut til at våren er på vei i Bodø. Så godt å tenke på at vi går en lysere og varmere tid i møte. Ser frem til mange fine turer med mine firbente venner.
For tiden holder jeg på å klargjøre hundene for avl. Har planer om valpekull på Athena på først kommende løpetid. Har bestillt time hos dyrlegen den 15.april for helsesjekk og tannrens. I år vil jeg bruke min utrolig skjønne blenheim gutt Lucas. Han skal til øyenlysning og helsesjekk den 19.april på Heimdal dyreklinikk. Krysser fingrene for at alt går bra. Alltid nervepirrende med hjertesjekken.
Ellers så har vi no vært på ringtrening denne uka. Skulle egentlig ta med Prada, men siden hun har fått løpetid så fikk hun være igjen hjemme. Dette var Max si første trening. Han friket litt ut da han fikk utstillingsbandet på for han har gått med sele til nå. Tok ikke lang tid før han ikke brydde seg om bandet. Vi tok det rolig. Vi trente litt på yttersiden av ringen først før vi prøvde oss inne i ringen på slutten. Var litt skummelt, men han gikk kjempe fint. Må trene mere på å stå, men det kommer nå etter hvert. Skal bli utrolig godt med helg. Det blir nok bading av alle hundene, iallefall Prada. Det er jo et forferdelig skittent føre ute så hundene drar med seg mye sand inn.

2.april-2011

Har de siste dagene sjekket tispene for løpetid siden begge har vasket seg mere. Fant ut i dag at Prada har fått løpetid. Har vel hatt ett par dager da så hun fikk vel i slutten av mars. Veldig spent på om Athena får snart da. Må få henne klargjordt. Har planer om valpekull på neste løpetid. Har fått ordnet med time for øyenlysning på Lucas. Mamma skal til Trondheim i Påska så jeg har bestillt time på Heimdal Dyreklinikk den 19/4-11 kl.13.
Må ringe dyreklinikken over helga å få bestillt tannrens av Athena og så må hu få en helseskjekk.

25.februar-2011

I dag er det en måned siden jeg hentet Max. Han er en herlig gutt. Vokser og trives. Han er en aktiv liten krabat. Han er som regel med når vi skal ut på tur. Har vært vældig kaldt de siste dagene med ca.10 minus pluss sterk vind så da har det ikke blitt noen tur.

Ellers så har jeg søkt om kennelnavn. FCI har godkjent L`a-Zuma. Kennelnavnet var oppført i hunsportblad nr.2 som kom den 22/2-11. Hvis det ikke kommer inn klager på navnet innen 8 uka så får jeg det godkjent.

Jeg er så lei vinteren nå at jeg ser vældig frem mot sommer og sol. Har ikke ordnet med sydentur enda, men det blir tur til høsten. Klarer ikke en til vinter uten at jeg får være litt i varmen. De siste årene har jeg kun vært ei uke, men denne gangen blir det 2 uker. Ser virkelig frem til det.

Ellers så er det snart vinterferie. Jeg skal da ha fri. Det gleder jeg vældig til. Jeg får da huset fult av cavalierer. Skal passe venninnen min Heidi sine 3 cavaliertisper, går sikkert greit. Da får jo Max noen andre å herje med.  Blir nok mye tur på de slik at de er rolige inne. Skal få mamma til å hente oss slik at vi kan dra til Godøynes å slippe hundene slik at de får springe.

5.februar-2011

Det har hent mye den siste tiden. Fredag den 28.januar var jeg å hentet hjem lille Max fra Leknes. Slitsomt å ha en baby i huset kjenner jeg. Hadde planlagt ferie denne uka, men slik ble det ikke. Krise på jobb pga mangel på folk så ble jeg tilbakekalt fra ferien etter en dag. Litt dumt siden jeg hadde gledet meg til å tilringe den første tiden hjemme sammen med Max, men det har no gått bra. Jeg har jo to herlige tisper som tar seg så godt av han når jeg er borte.
Max er en herlig valp. Han sover i buret sitt på natta som står i sengen ved siden av meg. Veldig flink. Sover som regel hele natten uten å ha vært ute å gjordt fra seg. Han spiser godt. Var innom dyrlegen å veide han i dag. Han veide 2190 gram og da jeg hentet han var han ca. 1800 gram . Så han vokser å trives. Blir spennende å se hvordan han blir som voksen.

12.januar-2011

Tenk i dag er Max 6 uka gammel. Ikke lenge igjen til jeg drar til Leknes å henter han. Gleder meg kjempe mye. Må se om jeg får ordnet med flybillett en av de nermeste dagene. Har fått ordnet meg fri fra den 28.janur. Planlegger å hente gutten den dagen, så skal jeg ha ferie uka etter så jeg får vært hjemme med max. Trenger jo litt tid å bli kjent. Har no heldigvis Athena og Prada som er vældig flinke med valper.
Venter no i spenning på nye bilder av gutten. Det er jo no valpene er fine.

8.januar-2011

Vi har ett nydelig vintervær hær i Bodø i dag. Det har vært mildt å fint.
Mamma og jeg har vært på Godøynes å gått tur med Athena og Lucas. Hadde det kjempe kos sammen med go`klompan. Siden Lucas bor hos mamma så savner jeg gutten min mye til tider. Ser han jo ikke hver dag. Må bli flinkere å treffes slik at vi kan gå turer sammen.
Ellers så har jeg vært ute på tur sammen med Heidi og hundene. Skulle ha gjordt noe innendørs, men får nyte dagene ute når været er fint. Får bade Prada i morgen tidlig når vi står opp og vaske leiligheta. Har kasta ut jula. Var litt godt  det.
Bare 3 uka igjen til jeg skal hente hjem Max. Gleder meg kjempe mye. Skal bestille flybilett over helgen.

31.desember-2010

Tenk at vi har kommet til årets siste dag. Den tilbringer jeg hjemme sammen med hundene. Tankene mine går til de mange dyrene som lider pga fyrverkeri. Personlig bruker jeg ikke penger på slikt tull. Jeg har heldigvis ingen hunder som er redde. Athena ligger på ryggen av sofan å ser ut av vinduet. Prada er litt nyskjerrig på hva som smeller.
Marco var livredd på denne dagen så jeg vet hva det er å ha en redd hund.
Fikk en god nyhet i går. Fikk brev fra NKK om at FCI har godkjent kennelnavnet mitt L`A-Zuma. Må are vente til det kommer inn i Hundsport nr.2 2011 og prottesttid på 8 uker. Krysser fingrene for at det går gjennom.


Ønsker alle ett riktig godt nyttår!! Happy New Year!!

22.desember-2010

Ja, no er det ikke lenge igjen til jul. Jeg er no egentlig ferdig med det meste, men må vel gå over gulvene en gang til før julen ringer inn. Litt ekstra pga hundene, men det er slik en må regne med hvis en skal ha dyr. Prada fikk julebadet sitt i går så det er bare Athena igjen.

Jeg har no enderlig bestemt meg for navn på den nye valpen. Han skal hete Max. Han er 3 uker gammel i dag. Ikke lenge igjen til jeg drar til Elsa og Edvin på Leknes å henter gutten. Gleder meg kjempe mye til det:-))

Jeg er no på jobb i dag. Tok med Prada slik at hun kan holde meg med selskap. Er jo lite folk på skolen nå siden de fleste har tatt juleferie.

Jeg går jo til og fra jobb så da blir det mosjon på både Prada og meg. Bruker vel ca. 40 min i rask gange så det er ett stykke, men ikke noe problem for turboen Prada. Hun raser av gårde. Hun stortrives på tur.

16.desember-2010

Ny dag å nye muligheter:-)
Ikke lenge igjen til jul nå. I går kveld var jeg å hentet frem juletreet. Tenkte jeg bare skulle sette på lysene for det er den kjedligste jobben, men det ble no til at jeg pyntet hele treet:-) Så i dag når jeg er ferdig på jobb tenkte jeg å vaske slik at jeg får satt på lysene på juletreet. Alt må være klart før jeg kan gjøre det.
Har skikkelig vintervær i dag. Godt er det for i går så striregnet det hele dagen. Hundene kunne nesten ikke væe utenfor døra uten å bli kjempe våt. Prada var en tur i hagen å henne måtte jeg føne da hun kom inn slik at ikke pelsen skal tove seg. I dag blir det sikkert tur på alle mann:-) Blir godt å få luftet seg litt.
Ellers er Lucas 13mnd gammel i dag. Han er en utrolig hærlig gutt. Har bestemt at han skal bo hos mamma. Hun har savnet en hund etter hun mistet Connie i fjor så hun er kjempe glad for at hun får ha Lucas. Var en tur innom i går på besøk. Han ble så glad. Skulle bare ligge i fanget å kos:-) Er så glad i go`gutten min. Savner han kjempe mye, men vet han har det kjempe bra.

14.desember-2010

Tenk at nå er det 14 dager siden valpen er født. Jeg skal ha en av de b/t guttene på bilde.
Gleder meg kjempe mye til å hente gutten. Har ikke helt bestemt meg for navnet til det nye familiemedlemmet, men tror det blir Max eller Amigo. Tror jeg må se han før jeg bestemmer meg. Akkurat som da jeg hentet Prada. Hadde heller ikke bestemt meg for navn, men Prada var en av navnene på lista mi.
Jeg har for tiden besøk av Azuma. Koselig å kan følge valpene en har avlet frem:-)) Da Heidi og jeg var ute på tur i går med alle hundene så møtte vi på Anne Lise med Emil. Utrolig artig å se gutten igjen. Han blir en liten gutt, men innenfor standar. Ca.7,4 kg og snart 8 mnd gammel. Har fått en del pels også:-)) Artig at han fikk hilse på mamman sin og søster. Ikke så ofte det hender.Prada er så glad for å være med på tur. Det snødde en del så hun ble litt våt, men ikke noe problem så lenge jeg føner henne når vi kommer inn. En hærlig liten frøken. Snøprinsessa mi:-))Kommer altid inn med snø rundt munnen.

3.desember-2010

Er så glad for at det blir valp på meg etter nydelige Teddy gutten. Hadde vældig lyst på en ryby gutt, men det blir heller en Black and tan. Ser frem til å se bilder av nurkene:-)

Ellers så har vi det no bare bra. Håper været blir mere stabilt slik at Prada får sæ en tur ut. Ikke noe særlig for hu med mye pels å gå ut når det er vått og det regner for pelsen blir så tovete og skitten. Hun skal få seg ett bad i kveld. Har hatt planer om det i flere daga, men føler meg sliten for tiden.

Tara skal no komme på besøk i kveld når matmor skal bort noen timer. Blir koselig for hundene å få noen å leke med spesielt Prada.

Når jeg tenker meg om så har hu Prada liten bursdag i dag. 21 mnd gammel er go`pia mi blitt. Hun fortjener vel noe godt da:-)

1.desember-2010

Hipp,hipp hurra for Athena som fyller 4 år i dag. Må vel få noe annet en tørrfor i dag siden hun har bursdag:-)

Ellers så går jeg fremdeles i spenning på om det blir noe valp på meg. Krysser fingrene for at Stephanie og Teddy får sine valper i dag og at det er en gutt dær til meg.

Det er virkelig tortur og gå å vente slik,he,he...

Må no innom dyrlegene i dag også. Mamma var å kjøpte ei sæle i forrige uke, men det var feil størrelse. Var innom i går for å bytte å endre farge. Var en av de annsatte som fant frem sælen å jeg spurte om hun var sikker på om det var rett størrelse. Til svar fikk jeg ja, men da jeg to en nermere titt da jeg kom hjem så var de medium. Jeg skulle ha smal, er ikke det typisk. Håper de har den i samme farge.
Fant i en fin grønnfarge som står kjempe fint til en ruby pels. Hadde jo vært fint til den nye gutten:-)

27.november-2010

Ikke lenge igjen til jul nå.  Har begynt å pynte litt. Koselig høytid.

Har no besøk av hu Azuma i hælga. Så nydelig den frøkena. Athena er ikke så interessert i henne, men Prada synes det er artig å ha en lekekamerat.

Lucas er hos mamma. Ganske greit siden Azuma har løpetid. Han var innom en tur i går. Så hærlig den gutten. Brydde seg ikke noe om hu Azuma som hengte seg fast på ryggen hans,he,he... Han var å snusa litt på henne, men ikke noen annet.
Ellers så var vi no på tur sammen med Heidi og cavalierpian. Ikke lett å gå med 6 hunder og to av hundene vil bare leke med hverandre. Vi skal dele opp hundene i dag. De voksne først og valpene etterpå.

Ellers så har æ no sendt inn søknad på kennelnavn. Blir spennende om jeg får godkjent ett av navnene. Håper og krysser fingrene for det:-)
Nå er det vel en del venting før jeg får beskjed om hvordan det går.

3.november-2010

I dag er Prada 20 mnd gammel. Begynner å bli stor jente. Har vært innom dyreklinikken å veid hunden. Prada veier 6,5kg. Og Athena veide 8,9kg. Ellers så har vi vært ute å gått tur sammen med Heidi og cavalierjentene. Har regnet i etermiddag så Prada ble ganske dkitten, men var ikke så nøye for hadde likevel planer om å bade henne. Så det ble ett etterlengtet bad på henne da vi kom inn fra turen. Nå er hun kjempe nydelig. Mamma sin lille bamse:-)

28.oktober-2010

Stille å rolig hjemme til meg for tiden. Athena er fremdeles til utlån. Hadde lucas hjemme en liten tur, men Prada er ikke ferdig med løpetiden så det ble for mye stress. Så da vi hadde vært på cavaliertreff i går ettermiddag var mamma å hentet gutten. Hadde det kjempe trivelig i maskinisten sammen med ca. 10 cavalierer og deres eiere.Var spessielt kos å få se han Emil. Valpen etter Athena og Karo. Han er nå 6 mnd. gammel og er en utrolig nydelig gutt.  Pradas stakar kjeder seg mye for tiden. Har vært dritt vær så hun kunne ikke bli med på tur. Tror vi må gjøre noe med det i dag. Får kle på henne en regndress så får hun få seg ett bad etterpå. Det er jo snart helg så hun skal uansett bade. Ikke lenge igjen til vi drar til Trondheim  nå. Bare 14 dager. Så at det var dommerendring.Per Iversen skal dømme cavalieren. Har ikke stillt for han tidligere så det blir spennende.Gleder meg enormt mye til å besøke min søster Lena. Det blir kos:-)

Ellers så vil jeg gratulere Lena og Anette med 28 års dagen i dag. Håper dere får en fin dag.

25.oktober-2010

Stille å fredelig hjemme hoss meg om dagen. Lucas er enda hos mamma, men regner med å få han hjem til helga. Må jo trene litt utstillingstrening med han før vi drar til Trondheim på utstilling. Bare 3 uka igjen. Gjett om at jeg gleder meg:-)
Ellers så skal Athena være på besøk hos fam.Våheim i Bodø noen dager for å teste ut om det er en rase de kan leve med. Har ikke hørt noe så jeg regner med det går bra. Lille Pradamor er alene hjemme. Kjeder seg litt ja. Er jo vant til å ha noen å leke med. Går sikkert greit for noen dager. Håper det kan bli tørt ute slik at hun kan få seg en tur ut sammen med Heidi og cavaliererne. Hun er jo så aktiv så hun trenger seg en tur i ny og ned.
Ellers så går jeg no i spenning. Har søkt meg ny jobb ved skolen jeg jobber på. Blir jo spennende å se om jeg får den eller ikke. Får se hva tiden viser:-)

18.Oktober-2010

Lucas er nå 11 mnd.gammel. En herlig gutt som vi har blitt så glad i. Han er no for tiden hos mamma ettersom både Athena og Prada har løpetid. Han var en tur innom på Lørdagen. Da var det full fart kan du tro. Jeg holdte da på å bade Prada så jeg måtte legge Athena i buret siden jeg ikke fikk passet på de. Hun var da på 17 løpetidsdag, men Lucas var veldig interesert. Han campet utenfor buret hennes.
Prada begynner å nerme seg stådagene så Lucas blir nok ei stund til på Tverlandet.
Ellers så har jeg meldt på gutten på Orkdal utstillingen den 14.november. Dette blir hans første utstilling i Norge. Er så utrolig spendt. Jeg har fått ordnet med tog billettene så alt er i boks.
 Jeg har bestillt meg en ny Ruby cavaliervalp. Tispa er parret så hvis alt går bra så blir det vel valper i begynnelsen av desember.

Jeg skal ha valp etter denne kombinasjonen:

N UCH S UCH Campanards Teddy Bear


N UCH FIN UCH S UCH NORD UCH
Aimabel`s StephanieNå håper jeg det blir en fin ruby gutt til meg:-)

17.Oktober-2010

<3<3<3<3 Marco <3<3<3<3

En dag til ettertanke. Min kjære Marcogutt har vært borte i 1 år. Ufattelig at det er så lenge siden.Føles ikke slik for meg. Går ikke en dag uten at jeg tenker på gutten. Han var den godeste å snilleste cavaliergutten i hele verden.

3.oktober-10

Min skjønne lille Pradamor er 19.mnd.gammel i dag. Hun har fått seg ett forfriskende bad og en tur sammen nabohundene.

30.september-10


Athena har fått løpetid. Planlegger parring ved neste løpetid.

1.september-10

Tenk at nå har vi kommet september. Kjenner at det er skikkelig høst i lufta. Hvor ble det av sommeren??? Skal virkelig bli godt å kom til varmere strøk:-)) Ja da var det verste rusjet ved skolestarten over. Begynner å roe seg ned. Godt er det. Ellers så er alt bra med hundene.

27.august-10

Ikke så mye nytt hær. Vil no bare fortelle at Lucas begynner å finne seg til rette hos oss. Han er litt usikker på folk han ikke kjenner, men det ordner seg nok etter hvert. Han har jo ikke vært hos oss så lenge enda. Er jo ikke lett for en liten hund på på nesten 9 mnd. Å reise fra alle sine hundvenner og oppdretterne å flytte til Norge til det ukjente. Lucas er en herlig hund som jeg har blidt fældig glad i. Vældig lærevillig. Ikke noe problem å ha han løs. Jeg har no sendt inn pappirene hans til NKK slik at jeg får han omregistrert fra Sverige. Ellers så har vi no gått mye tur sammen med Heidi og hennes tre cavalier jenter. Begynner å bli ganske mange cavalierer i gata, hele 8 stk og flere blir det:-))
Nå er valpene til Athena blitt 4 mnd. utrolig hvor fort tida går. Synes ikke det er lenge siden jeg sendte Athena avgårde til Harstad for parring.

12.august-10

Ja no har æ hatt han Lucas i en dag. Synes det går greit. Han var litt skvetten og redd da vi kom hjem på tirsdags kvelden, men det er jo forståelig. Det er jo en ny og fremmed plass han har kommet til med nye folk og hunder han skal foholde seg til. Han ville ikke hilse på hundene. Var veldig klengete på meg. Han var litt urolig i går natt, men da vi voknet i går morrest så for han å sprang og herjet med Athena og Prada. Nå så kan han ligge ved siden av de andre hundene uten at han bryr seg. Han er en utrolig herlig hund, men må nok sosialiseres. Vi var på tur i går å da bjeffet han på folk som jogget og gikk forfid oss. Skal nok få bokt på det:-) I natt har han vært rolig. Han har ligget i en hundekurv nedenfor senga mi. Ikke ett pip...
Kjempe flink gutt. Da vi sto opp var jeg å åpnet varanda døra å han sprang rett ut i hagen å tisset. Spiser godt gjør han også. Han er nå hjemme alene sammen med de andre mens jeg er på jobb. Veldig spent på hvordan det har gått. De ligge alle i bur. Han pistret litt da jeg dro, men tror han roet seg fort for jeg sto litt i gangen før jeg dro for å høre om det ble stillt. Å det ble det. Nydelig vær i dag. Blir tur på hundene når jeg kommer hjem.

11.august-10

Ja, no har jeg fått hjem den nye gutten min. Han ble kaldt Fraiser hjemme hos Madeleine og Jonathan Maclennan, men jeg synes det er ett litt tungt navn så jeg har endret det til Lucas. Tar sikkert ei lita stund før han venner seg til navnet, men går nok greit siden han er så ung.
Det var en urtolig lang og slitsom dag. Vældig godt å være hjemme igjen.

2.august-10

Det har vært stille å rolig ei stund no. Tenk ferien er snart over for de fleste og det er snart høst. Har ikke hatt noe sommerfølelse i år. Ikke noe vær å skryte av. Så jeg har ikke hatt så mye ferie. Synes det er like greit å jobbe så kan jeg ta ferien senere. Den 18.september drar Lena, mamma, tante og æ til Kreta. Ser utrolig fram til det. Trenger jo litt sol og varme for å klare den lange mørke og kalde vinteren. Har vært heldig å få søsteren min Hege til å passe hundene mens jeg er borte. Ellers så fikk jeg overaskende besøk av de som kjøpte Azuma på lørdagskvelden. Kjempe koselig og så bra at de bor så nært at vi kan treffes. Azuma har vokst seg så fin. Hun har et herlig gemytt som jeg elsker. Blir veldig spennende å følge denne frøkena. Må vel ta henne med på neste utstilling hvis det passer.
Ellers så blir jeg å ta meg en tur til Stockholm den 10.august forå hente hjem den nye cavaliergutten min. Han blir 9 mnd. gammel den 16.august. Blir spennende det. Kan jo begynne å stille han med det samme:-)
Tror nok det blir tur til Lillestrøm i år siden det er nordisk vinner. Ellers så har æ no fått stamtavlene på valpene. Det ble nok noen endringer på navnet for jeg fikk ikke bruke O`heartbraker for det kunne forveksles med kennelnavn. Så da ble det disse navnene:

* Azuma born to be a star
* Apollo dreamstar of sun shine
* Amigo someting special

Jeg er fornøyd med navnene:-)

29.juni-10

Da var dagen kommet for at den siste valpen reiser til sitt nye hjem. Det er trist, men det er betryggende at han blir boende i nærheten slik at jeg får følge litt med han.
På søndagen var Amigo (Emil) og æ på besøk hos fam. Berthinussen og Azuma. Kjempe koselig det. Gleder meg til jeg skal stille henne på utstilling. Tror nok hun han gjør det bra for hun ser veldig bra ut i kroppen.
Amigo (Emil)er med meg på jobb i dag. Vi tok bussen så vi slapp å gå så langt. Han har vært litt sputtnikk en liten "rakkar", men nå ligger han å slapper av i reisebagen. Han er en herlig valp. Skulle gjerne ha beholdt han selv, men jeg har vært vældig heldig med alle valpekjøperne så jeg vet de får det bra. Amigo (Emil) blir hentet i ettermiddag. Han er så heldig å få en storebror Theo. Han er en black and tan cavalier gutt på halvannet år. Ellers så går det vist bare bra med Apollo (Timian) som bor på Mo.
Athena har no tatt det vældig bra når valpene en etter en har forlatt. Hun har ikke leitet etter noen. Blir no litt godt for henne når hun blir alene sammen med Prada for hun trenger litt tid for å hente seg inn på. Har jo vært en slitsom periode for oss alle. I kveld blir det bading av hu Prada. Må jo være presentabel når "onkel" Atle kommer på besøk. Blir koselig har jo ikke sett han siden jula. Begynner jo å bli ei stund siden.

14.Juni-10

Valpene er nå 7 uker gammel. De er noen utrolig herlige og aktive krabater. Har funnet ut at det er slitsomt å ha valper i huset. Ikke mye søvn på meg nå om dagen. Føler med fulstendig utslitt, men det er jo også koselig med valper. Synes de er flinke. De gjør i fra seg ute. Klart de har noen uhell , men det må en regne med.
De ble veid i går. Apollo veier 1991g, Amigo 1635g og Azuma 1756g.
Ellers så har jeg begynt å grue meg til de forlater oss og flytter til sine nye hjem. Kommer nok til å bli utrolig tungt. Vi skal no til dyrlegen på lørdagen til helsesjekk og microchipping.

6.Juni-10

Valpene er 6 uker i dag. Vi har hatt koselig besøk av fam. Berthinussen i dag. Vældig bra for hu Azuma å bli vant til de siden det nå er bare ett par uker til hun flytter hjem til de. Tror hun kommer til å få det godt der:-) Veldig betryggende. Ser virkelig ikke frem til den dagen jeg skal levere fra meg valpene. Blir nok tunkt, men det går nok greit. Valpene er utrolig flinke. De har tom begynt å si i fra når de må på do. I går gikk Apollo bort til varandadøren og grafset på vinduet. Jeg gikk å åpnet døren. Han gikk direkte ut på plenen og gjorde sitt fornødne. Utrolig stolt av gutten.  Jeg har no veid de i dag også. Apollo veier 1600g, Amigo 1350g og Azuma 1550g. De har også fått ormekur for andre gang.

3.Juni-10

I dag er Prada 15 mnd gammel. Utrolig hvor fort tiden går. Synes ikke det var så lenge siden jeg var oppi Tromsø å hentet henne hos Eva Larsen:-)
Hun er bare herlig den jenta. Ser bare hvor flink hun er med valpene til Athena. Veldig forsiktig ligger hun å ruller på gulvet sammen med valpene. Hun har jo veldig lyst til å leke med de. Valpene får lov til å gjøre hva de vil med henne. De biter og krabber opp på henne uten at hun bryr seg om det. De synes jo bartene hennes er gode å bite i. Da må jeg si i fra slik at de ikke ødelegger pelsen hennes. Jeg kan se hun kommer til å bli ei go mamma når den tiden kommer, men det blir no ikke på ei stund. Jeg må få stillt henne før det blir snakk om noe valpekull.Venter bare på at pelsen vekser ut såpass at vi kan prøve opp på utstilling igjen. Ser frem til det. Hun er jo så nydelig med den lange pelsen. Jeg var no innom dyreklinikken en tur i går å veide Athena og Prada. Athena er no nede på 8kg, men juret veier jo en del så den reelle vekten er vel på rundt 7,5 kg regner jeg med. Hun ser i allefall veldig fin ut no. Har ikke vært så slank på lenge. Spent på hvordan hun blir i kroppen nå når hun er ferdig med valpestyret. Prada veide 6,4kg så hun har gått opp litt. Hun har lenge ligget på 6,2kg. Mener hun har lagt seg ut litt i kroppen.

2.Juni-10

Valpene er nå 5 uker gammel. På søndagen ble de veid. Apollo veier 1357g, Azuma veide 1265g og Amigo veide 1184g.  De er bare så utrolig nydelige. De er veldig aktive og tøffe.  De er veldig flinke til å spis. Jeg har hatt de i stua, men siden de er ganske urolige på natta så er de forvist tilbake til badet på natta og mens æ i på jobb ellers så springer de rundt som de vil. Blir vel litt ekstra arbeid. Må vask over gulvet, men deter ikke så nøye:-) I dag har vi hatt besøk av Ine og Ida. Ine og familien hennes skal ha hu Azuma så det er jo koselig at de kan kom ofte på besøk slik at hu Azuma blir trygge på de når den tiden kommer at hun skal flytte hjem til de:-) Har no begynt å kaste ut valpene når de har sovet slik at de får gjort i fra seg ute. Ser ut til at de trives ute sammen med de andre hundene. Ellers så har jeg begynt å skille Athena og valpene på natten. Hun trenger jo litt fri fra valpetennene. Hun er jo så flink til å si ifra når hun vil inn til valpene.24.Mai-10

I dag voknet jeg til ei glederlig nyhet. Valpekullet som jeg har bestillt valp fra ble født i går. Blir spennende å se hvordan valpene utvikler seg. Gleder meg til å få en ny gutt i huset for det har vært tomt etter jeg mistet marco. Mulig jeg blir å kjøpe to gutter. Har luftet ideen for mamma om at hun kan jo ha en av guttene boende hos henne som jeg kan dra på utstilling og bruke i avl. Mamma mistet hunden sin i fjor som led av nyresvikt. Connie ble avlivet i påsken i fjor nær 11 år. Mamma savner en hund som hun kan gå tur med. Så no har hun sendt inn en søknad til boretslaget. Regner med hun får gjennom søknaden siden hun har hatt hund tidligere. Planen er å kjøpe en blenheim og en tricolor. Vi får se hvordan det går:-)

Ellers så er valpene mine fire uker gammel. Heidi var innom i går å hjalp til slik at vi fikk veid og tatt nye bilder av valpene. Amigo veier no 961 gram, Apollo veier 1138 gram og Azuma veier 1070 gram. De er jo bare nydelige. Veks og trives. De er blitt aktive no.
Fredagen hadde vi besøk av familien som skal ha hu Azuma. Kjempe koselig. Er jo kjempe heldig at de bor så nært at de kan komme hver uke fremover for å kose med valpene. Det blir jo litt lettere for hu Azuma den dagen hun flytter at hun har ett forhold til de hun skal bo hos. En vældig trivelig familie:-)

16.Mai-10

Ja, i dag er valpene 3 uker gammel. Jeg har flyttet de inn i stua. Koselig å ha de i nærheten å jeg ser Athena ligger mere hos de. Jeg har nå fått veid valpene med hjelp av min kjære nabo Heidi:-)
Apollo veier nå 924 g, Azuma veier 911 g og Amigo veier 828 g. De har fått første ormekur og jeg har klippet klørne på de. De blir mer og mer mobile.

9.mai-10

I dag er valpene 14 dager gammel. De vokser og trives. Jeg har veid de. Naboen var så snill og lånte meg digital vekta si, så da ble det jo mest riktig når de ble veid. Azuma er nå 636 gram, Amigo er 628 gram og Apollo er 718 gram. De legger godt på seg. Athena må ha nok mat til de:-)
Jeg begynner på jobb i morgen etter å ha vært hjemme i 2 uker. Er litt spent på hvordan det går når Athena skal styre alene med de, men er ikke så bekymret for hun er ei god mor.Tror nok det går bra.

8.mai-10

Tenk at valpene snart er 2 uker gammel. Utrolig hvor fort tiden går. De begynner å glippe på øyan. Så jeg regner med at de åpner øyan i løpet av helga. De er bare så nydelige. Jeg har fått meg en yndling jeg også. Det er han Apollo.Vet ikke om jeg skal beholde han enda. Får se hvordan han ser ut når han er 8 uka. Han har utrolig lite hvit på seg. Athena er mye roligere. Ikke så vaktsom hun var i begynnelsen. Hun er flink. Jeg føler meg trygg på at hun greier seg selv når jeg begynner på jobb på mandagen. Veldig heldig at jeg har bare 4 dagers uker denne måneden pga. rød dager. Ellers så teker jeg å flytte valpene inn i stua neste helg slik a de får være sammen med oss. Har varmekabler i gulvet så de får de varmt nok.

4.Mai-10

Jeg har no lagt ut noen nye bilder av valpene. De er 9 dager gammel no. Utrolig hvor fort tiden går. Veide valpene på søndagen da de var ei uke gammel. Apollo veier 400g, Amigo 350g og Azuma 350g. Så de vekser og trives. Er vel ikke lenge igjen til de begynner og glippe på øynene. Athena er en kjempe god mor. Hun er veldig vaktsom så jeg slipper ikke til så mye folk enda. Vil jo ikke stresse henne ut. Hun renger ro med sine små.

 25.april-10

Ja, da fødselen over. Det ble litt dramaisk. Mistet den første valpen. Den satt fast feil vei. Den var en nydelig black and tan gutt. Vældig trist:-(
Men sånt skjer. Ikke noe å gjør med det. Athena fikk ikke orntlige press rier. Selv etter tre riesprøyter. Funket dårlig så det var ikke noe annet å gjøre enn å ta keisersnitt for å redde de andre valpene. De kom til verden kl.23.00. Guttene først så jenta. Guttene er ruby og veide begge 220g og jenten var black and tan og veide 210g. Guttene er litt ta fatt når det gjelder å få seg mat. Jeg må legge de til brystet for at de skal få mat, mens jenta er vældig aktiv og veldig matglups. Full fart på henne og hun gir mye lyd fra seg.

12.april-10

Jeg har hatt ei travel, men koselig helg. Har deltatt på oppdretterkurs på skagen hotell i Bodø. Må si det har vært lærerikt. Har lært vældig mye om rasen og vældig mye om stamtavler. Som er så viktig når en skal drive med avl. Hadde det vældig trivelig sammen med de andre deltagerene. Vældig glad for at jeg meldte meg på. Mamma var snill som passet hundene. Syntes det ble for lenge for de å være hjemme alene. Så da er det greit å ha bestemor i nærheten:-)
Nå er det ikke lenge igjen til den store dagen. Ca. 14 dager igjen til valpene kommer nå. Er jo så utrolig spent. Så nå teller jeg ned dagene:-)

7.april-10

Jeg har nå fått ordnet meg med ferie i 14 dager når valpene kommer. Gjett om jeg er overlykkelig slik at jeg får være hjemme å følge med at valpene har det bra. Dette er jo Athena`s første kull så det er greit å være hjemme å se at alt går greit. I morgen er det 6 uker siden første parringen av Athena. Så nå nermer det seg med stormskritt:-)
Jeg skal dra innom dyrlegen i dag når vi går tur slik at jeg får veid henne. Er så spent på om hun har lagt på seg mye etter ultralyden for halvannen uke siden.
Ellers så skal jeg på generalforsamling i dag for boretslaget. Blir spennende å se om det er mange som møter. Som regel er det kun styret som har møtt, men vi får se om det er noen som dukker opp. Regner med det blir bading av Prada når jeg kommer hjem, for hun begynner å bli ganske skitten.
Jeg har nå fått bestillt meg ei pet stroller (Hundevogn), trenger ei til Prada slik at hun får vært med mere ut på tur. På grunn av pelsen så kan hun jo ikke være med på tur i all slags vær. Å det er jo kjempe greit med ei slik vogn når vi reiser på utstilling. Jeg reiser også en del med toget mellom Bodø - Trondheim så det er greit å slippe å bære med seg flere bur. Jentene kan jo ligge sammen i vognen.

5.april-10

Så var påska over. I morgen begynner jeg på jobb igjen etter nesten ei uke hjemme sammen med hundene. Kunne gjerne hatt lengre fri for jeg føler meg sliten for tiden. Men jeg har mye å se frem til framover. Først skal jeg på oppdretterkurs nå til helga. Så er det jo bare 3 uka igjen til valpene kommer. Da blir jeg forhåpentlig hjemme de første 14 dagene for å kunne passe på at de små har det bra:-)
Ellers så har jeg bestillt meg en ny hann hund. Håper virkelig det blir en valp av denne kombinasjonen.
Til høsten skal jeg til Kreta sammen med Søsteren min Lena, mamma og tante Marit. Ble vældig glad når jeg fikk høre at tante vile være med. Det kommer til å bli kjempe koselig. Gleder meg til å vise de landsbyen hvor vi skal bo Georgioupoli og resten av øya. Regner med at vi kommer til å dra på flere dagsturer.

29.mars-10

Snart er det påske. Det skal bli godt å være hjemme sammen med hundene. Athena venter valper i slutten av april så vi har en spennende tid i møte.
Er jo så spent på hvor mange det blir. Vi kunne se 3 stk på ultralyden, men det kan være flere. Så er det jo alltid spennende å se hvilken farge valpene har og kjønnsfordeling.
Athena er i fin form. Vi trimmer no daglig. Ellers så elsker hun å ligge i sofan sammen med meg å kos. Vældig godt når noen koser med magen hennes.
Jeg skal no søke om å få tatt ut ett par uker ferie slik at jeg får være hjemme sammen med hundene den første tiden. Vældig heldig slik at det er ganske mange fridager i mai så da får jeg være mere hjemme . Det blir kos...

25.mars-10

Forrige helg gjorde jeg noe utrolig
dumt:-( Etter å ha plagdes litt med pelsen til Prada så fant jeg ut at det beste var vel å klipp henne ned. For hun skal ikke gå med tovet pels. Hvis jeg hadde tenkt nøye gjennom det først så skulle jeg ha tatt kontakt med oppdretteren som jeg kjøpte henne hos for å få råd om hva jeg burde gjøre, men det ble no ikke gjordt. Greit å være etterpåklok. Vel man lærer forhåpentlig av feilene sine slik at en aldrig gjør det igjen. Nå skal jeg gjøre mitt aller beste for å ta bedre vare på pelsen hennes ettersom pelsen vokser. Det første som jeg skal invistere i er en orntlig føner. Å trenger jeg hjelp til pelsen blir jeg å bruke tjenesten hos dyrlegen. Kan vel være greit i forhold til når vi skal på utstilling.  Men det blir nok ikke noen utstillinger på ei stund for vår del nå, når jeg var så dum:-(
Må si at Prada er mye finere med pels:-)
Angrer væææældig på at æ klippet henne:-(
Jeg må bare gjøre en ting klart å det er at Prada er like mye verd for meg selv om jeg ikke får henne i utstillingsringen på ei stund. Kommer aldrig til å kvitte meg med henne som jeg har følelsen at noen innbiller seg.
Nok om det.
Nå er det bare ett par dager igjen til Athena skal til ultralyd. Er sååååå spent. Greier nesten ikke å vente.....
Jeg tror nok at det er noen små der, men kan ikke ta gleden på forskudd før jeg vet med sikkerhet.

20.mars-10

Hvis Marco har vært i livet så hadde han blitt 6 år i dag:-(
På slike dager savner jeg han enormt mye. Godt jeg har noe å se fram til. Neste lørdag skal Athena til ultralyd:-) Er så spent på om det blir valper denne gangen.

3.mars-10

Prada fyller 1 år i dag. Utrolig hvor fort tiden går. Synes ikke det er så lenge siden jeg var i Tromsø å hentet henne. Ikke lenge til jeg skal begynne å stille henne i juniorklassen. Blir spennende det. Hun er jo så utrolig nydelig.

Prada sender hilsen til Raffen, Orfy og Kiwi som også fyller år i dag.

2.mars-10

Nå er familien samlet igjen:-) Athena kom hjem fra Harstad i går etter mye om og men. Hadde aldrig trodd at det skulle være så vanskelig. Ringte først sas carg, men fikk beskjed om at jeg måtte ringe Evenes flyplass. Så jeg gjorde det. Fikk snakket med en hyggelig mann som fortalte meg at de kun hadde åpent til kl.12.30 så det var ingen som kunne ta imot hu Athena. Han sa han skulle se hva han fikk til. Så jeg ventet på å høre i fra han, men hørte ikke noe. Til slutt så ringte jeg på, da var kl.15.00. Da traff jeg på en ny mann som fortalte at alt var fikset. De hadde ringt til Lisbeth slik at hun var da på vei til flyplassen. Bare stress for jeg hadde jo regnet med at Athena skulle vært levert halvannen time før, men det trengtes ikke. 25 min før var greit. Det ordnet seg no til slutt. Vet no til en annen gang hvordan det funerer. Vet ikke hva jeg skul ha gjordt uten Lisbeth og mannen. De har vært helt fantastiske. Tusen takk for at dere har tatt dere så godt av hu Athena den uka hun var hos dere:-)

27.februar-10

Vil no bare fortelle at Athena ble parret for andre gang i dag. Så nå krysser vi fingrene for at det blir valper. Gleder meg til å få henne hjem på mandagen. Ikke bare jeg, men hu Prada har vist sturet litt denne uka. Har nesten ikke rørt maten sin. Hun får bli med på flyplassen å hente Athena. Skal ringe å bestille time for ultralyd i uke 12. Blir spennende det.

25.februar-10

I dag ble Sømaan`s Sweet Star O`Heartbreaker (Athena) parret med Queenoustie`s Someting Special (Karo), kennel små`vennan. Har en veldig spennende tid framom meg. Hvis alt går bra så blir det valper i uke 17. Skal bestille time for ultralyd om 3-4 uker.
Er så lettet at det gikk bra. De hadde hengt sammen i 55 min.

23.februar-10

På mandagen reiste Athena til Harstad, til kennel små`vennan. Har ikke hørt noe enda så det har ikke blidt noen parring enda. Er så utrolig spent:-) Har jo lenge dømt om valpekull. Det er tidlig enda i løpetiden. Hun er som regel ganske sein. Er på 12 løpetidsdag i dag. Hun er veldig villig, men er ikke helt klar. Får bare vente å se.