Sømaan`s Marco Of Sun Shine

Marco f. 20.03.04 - 17.10.09

So this is where we part, my friend, and you`ll run on, around the bend, gone from sight, but not from mind.

I will go on, I`ll find the strength, life me a sures quality, not its length. One embrace you leave, share one last look, before I grieve.

There are others, that much is true, but they be they, and they aren`t you. And I, fair, impartial, or so I thought, will remember well all you`ve taught.

You place I`ll hold, you will be missed, the fur I stroked, the nose I kissed.
And as you journey to your final rest, take with you that..... I loved you best.

Dette er Marco. Min første cavalier som jeg var så heldig å kjøpe av Kirsten Sømåen. Han var født 20.mars-04. Vi har hatt mange flotte stunder sammen.
Han var verdens snilleste og godeste gutt i hele verden. Vi begynte vår utstillingskariære sammen i juni 2005. Jeg ble bitt av basillen,  Så da ble det en del utstillinger på oss.
For ca.1 år siden begynte han å få helseproblemer. En av problemene var bilyd på hjertet. Etter mange besøk hos dyrlegen bestemte jeg meg for å avlive han den 17. oktober-09. Det var den hareste avgjørelsen jeg nogen sinne har måtte tatt. Han hadde det ikke bra. Så jeg gjorde det jeg mente var rett for gutten min:-(
Viste ingen livsglede lengre så jeg tenkte bare på at han skulle ha det bra. Kan ikke tenke på seg selv og hvor mye en kommer til å savne han.

RIP Marco. Kjæmpe glad i dæ:-)

Marco julen-08

Her er Marco nede ved sjøen på Godøynes. Bildet ble tatt i juni-09. Dagen før saltenutstillingen i Bodø. Nydelige Marco, savner dæ kjæmpe mye.